Evosoft gyakornoki program

Gondolkodtál már azon, hogy az egyetem mellett új kihívások után nézz? Szeretnéd a szakmai tudásod egy világszínvonalú szoftver fejlesztői cég segítségével még tovább kamatoztatni? Amennyiben mindkét kérdésre a válaszod igen, az evosoft Téged keres!

Ez úton szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy az evosoft Hungary Kft. gyakornoki lehetőséget ajánl tehetséges programozóknak. Akik ez által, a programba felvételt nyerve, szakmai karrierjük első lépéseit egy jól felkészült, profi csapat pártfogása mellett tehetik meg. Mindezek mellett természetesen reméljük, hogy a szimpátia kölcsönös lesz, és úgy döntesz majd a későbbiekben, hogy velünk folytatod a továbbiakban is.

Ha a következő pontokban magadra ismersz, akkor Te vagy az ideális jelölt:

·         Még egyetemre jársz, és végzős vagy, illetve várhatóan 1-1,5 éven belül diplomázol.

·         Ismered a C# programozási nyelv és a .NET keretrendszer fortélyait. Azonban Java és C++ tapasztalatokkal is nagyon szívesen látunk.

·         Előnyt jelent, ha alap szinten beszéled az angol vagy a német nyelvek egyikét, vagy akár mindkettőt. Ez szerintem nem jár együtt feltétlenül a papír meglétével.

Amit Mi ajánlunk a munkádért:

·         Kiváló szakmai fejlődési lehetőség egy nagyon összetartó, profi és igazán segítőkész csapatban, akikkel fokozatosan tanulhatsz bele a mindennapi munkádba.

·         Változatos és igazi szakmai kihívást jelentő feladatok.

·         Sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink támogatásával készítheted el diplomamunkádat. Sőt, cégünk kiváló nemzeteközi kapcsolatainak köszönhetően lehetőséget tudunk biztosítani, hogy a diplomamunkádat németországi partnerünknél, az Ő támogatásuk mellett írhasd meg.

·         Kiemelkedő gyakornoki órabér.

·         Minden nap délután 1 órakor süti osztás. J

Ha szimpatikusak vagyunk neked, és szívesen lennél gyakornok a budapesti vagy a miskolci irodánkban, vagy esetleg még előtte kérdéseid lennének, akkor nyugodtan keress meg engem, a következő e-mail címen: gabor [dot] orosz [at] evosoft [dot] com

Amennyiben rögtön jelentkezni is szeretnél, ne felejtsd el elküldeni nekem a magyar nyelvű szakmai önéletrajzodat és kérlek azt is írd meg, hogy heti szinten hány órát tudnál nálunk dolgozni.

Üdvözlettel,

 Orosz Gábor
evosoft Hungary Kft.