microsoft

Windows 7 - Felhasználói és fejlesztői szemmel

Szeretettel meghívunk a 2009. November 9.-én, hétfőn 10:00-tól tartandó:
 
"Windows 7 - felhasználói és fejlesztői szemmel" című előadásunkra.
 
Helyszín:
EKF Informatikai Intézet, 124-es előadó.
 
Tematika:
 
Windows 7 újdonságai felhasználói és fejlesztői szemmel:

 • Vista vs Win7
 • Desktop Innovációk
 • Windows Search, Könyvtárak újragondolása
 • Tálca újragondolása és a JumpList
 • Média Center
 • Virtualizáció támogatás
 • Win 7 és a szenzorok
 • Platform változások a jövőben
 • in7 API-k használata menedzselt környezetben
 • Alkalmazás helyreállítás és újraindítás
 • UAC

Az előadás után a devportal akademia oldalán egy tutorialt fogunk publikálni, amelyhez Win 7 specifikus fejlesztői feladatokat is adunk. Ezen feladatok beküldői között 10 db ajándékcsomagot sorsolunk ki.
 
Windows 7 a Microsoft legújabb operációs rendszere, amelyet újragondoltak azért, hogy könnyen használható, gyors és élvezetes legyen.
Az előadás célja, hogy bemutassa a hallgatóságnak a Windows 7 legújabb funkcióit és rövid bevezetést nyújtson a fejlesztőknek abban,
hogy ezeket a funkciókat miképp' tudják felhasználni a saját alkalmazásaikban.
 
Részletek és jelentkezés:
http://devportal.hu/esemenyek

Microsoft Nyári Iskola

A Microsoft – ahogy tavaly is – (majdnem) ingyenes képzést hirdet hallgatók számára. Egyhetes, napi 4 órás tanfolyamaink során a legkeresettebb Microsoft technológiákkal ismerkedhettek meg, sőt, a tanfolyamok legjobb hallgatói MCP kupont is nyerhetnek, így a tanfolyam után akár rögtön meg is szerezhetik a Microsoft Certified Professional minősítést. A tanfolyamon való részvételhez mindössze 10 000 forint kauciót kell letenni, amiből 8000 Ft visszajár, ha valóban részt is vettél az eseményen (2000 forint a kezelési költség).

Rajzolj rénszarvast! – Nyereményjáték az IT Factory-tól

Normal 0 21 false

Techday!

TTT Tech-Day a Főiskolán
2008. november 25., 12:00 - 15:00
C-124 terem

A Matematikai és Informatikai Intézet TTT Tech-Day rendezvényt hirdet, amelyre szeretettel meghívja tisztelt hallgatóit, a térség vállalkozóit és minden kedves érdeklődőt!

Gyertek el, mert nagyon érdekes előadások lesznek, értékes ajándékokat is kisorsolnak majd!

A Tech-Day jelmondata:

Tanulj a tanulttól a tudomány napján!

Program: 2008. november 25., Kedd

.NET MCP vizsgafelkészítő tanfolyam!

2008 november végén Alap .NET MCP vizsga felkészítő tanfolyamot indítunk maximum 20 főre. A tanfolyam a 70-536-os minősítő vizsgát célozza meg. A tananyag nagyjából lefedi a 'Magasszintű Programozási Nyelvek I-II' című tantárgy előadás anyagát, így azok a tanfolyamra jelentkezők, akik sikeresen teljesítették már a tantárgyat, lehetőség nyílik könnyebben megszerezni egy Microsoft minősítést, mely az üzleti életben is megállja a helyét. Az alapoktól indulunk, így bárki jelentkezhet! Jelentkezéshez használhatjátok a 'Kapcsolat/Jelentkezés' menüt vagy keressétek személyesen Csirmaz Pétert a C-016-os Microsoft

Train4Business ingyenes 12 órás webfejlesztői tanfolyam

A közelmúlt technológiai innovációi és az általuk teremtett új kompetenciaigény szemünk láttára alakítja át a hazai szoftverfejlesztői ipart. Tapasztalatunk sze-rint egyre több minősített fejlesztőre van szükség, akik képesek részt vállalni az új fejlesztési projektekben. A hazai fejlesztőknek a napi 8 órás munka mellett nincsidejük és energiájuk hosszú, többhetes tanfolyamokon részt venni és az új technológiákat megismerni.