ORACLE szeminárium sorozat

Az Oracle Hungary Kft., a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus Hallgatók Egyesülete, a Simonyi Károly Szakkollégium, valamint a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék közreműködésével ingyenes szemináriumsorozatot szervez szakirányú érdeklődéssel rendelkező hallgatók számára. A szemináriumokat az Oracle University elismert oktatói tartják február 21.-től kezdődően, hetente 18:00-tól másfél órás időtartamban, a BME I épület IB025-os termében. A vidéki intézmények regisztrált hallgatói webszeminárium keretében követhetik az előadásokat.

A szeminárium sorozatról bővebb felvilágosítást a tájékoztató előadás + élő webszeminárium alkalmával kaphatsz:

 

február 21., 18h
BME I épület IB025

Nagy méretű adattárházak és BI rendszerek
adminisztrációja és fejlesztése

  - Február 21.    Nyitó/tájékoztató előadás
- Február 28.    Oracle adatbázis-kezelő architektúra
- Március 6.    Egy Oracle adatbázis adminisztrátor feladatai
- Március 13.    Adattárház (és üzleti intelligencia) áttekintés
- Március 20.    Adattárházakat támogató DB technológiák
- Március 27.    Oracle Data Integrator
- Április 3.    Oracle Warehouse Builder
- (Április 10.)    (szünet)
- Április 17.    Üzleti intelligencia megoldások
- Április 24.    Hyperion
- Május 8.    Vizsga


A szeminárium sorozat az ún. Junior képzés első lépcsője, amely a tavaszi félévben az üzleti intelligencia és adattárház témakörökre koncentrál. A résztvevők számára az utolsó alkalommal egy teszt kitöltésére adunk lehetőséget, és a megfelelő eredményt elért hallgatók az Oracle tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet kapnak. A szeminárium sorozatot követően a Junior képzés következő fázisára felvételt nyert hallgatók 10 + 20 napos (összesen 240 órás) emelt szintű, intenzív szakmai tréningen vehetnek részt Oracle University oktatás keretében. A szakmai képzést vizsga követi, s a tanfolyamot elvégzett hallgatóknak az Oracle, illetve partnerei munkalehetőséget ajánlanak.


A részvétel feltétele, hogy regisztrálj a http://www.eestec.hu/oracle oldalon. A vidéki intézmények hallgatóinak a sikeres regisztrációt követően emailben küldünk értesítést a webszeminárium elérhetőségéről.

Szeretettel várunk!

Oracle Hungary