Az evosoft fejlesztőket keres

felmerült már benned, hogy az egyetem végeztével új szakmai kihívások után nézz? Szeretnéd az iskolában megszerzett ismereteidet Magyarország második legnagyobb szoftverházánál kamatoztatni? Ha a fenti kérdésekre a válaszod igen, akkor TE vagy az, akit keresünk!

Az evosoft Hungary Kft. álláslehetőséget kínál tehetséges szoftverfejlesztőknek, akik egy fiatalos profi csapat részeseként olyan világszínvonalú szoftverek fejlesztésében vehetnek részt, melyeket világszerte használnak (még Dr House is… :).

Te vagy az ideális jelöltünk, ha:

· Rövidesen végzel az egyetemen,

· Ismered a C# programozási nyelv és a .NET keretrendszer fortélyait, vagy

· Java és C++ tapasztalatokkal rendelkezel,

· Alapszinten beszélsz angolul és/vagy németül,

· Szívesen dolgoznál Budapesten vagy Miskolcon

És mit kínálunk cserébe?

· Szakmai fejlődést egy összetartó, profi és igazán segítőkész csapatban, ahol fokozatosan tanulhatsz bele a mindennapi munkába,

· Kihívást jelentő, változatos feladatokat,

· Kiemelkedő órabért,

· Ingyen sütit, kávét és üdítőt,

· Olyan többletszolgáltatásokat, mint pl.: masszőr, konditerem, ping-pong... stb.

Persze gondolhatod, hogy mindez csak a marketinges mellébeszélés, aminek a fele sem igaz. De azt mondom, menj biztosra: nézd meg a saját szemeddel, tégy velünk egy próbát! Nem veszíthetsz semmit. :)

Ha úgy döntesz, megpróbálod velünk, küldd el magyar nyelvű szakmai önéletrajzodat a gabor [dot] orosz [at] evosoft [dot] com címre. Ha maradtak megválaszolatlan kérdéseid, szintén erre a címre írj!

Üdvözlettel,

Orosz Gábor

evosoft Hungary Kft.