MCP Nyári Iskola!

A tanfolyamok egységesen 25 órásak és céljuk az iparban használt technológiák és módszerek bemutatása. Ahol lehetséges ott a hivatalos MCP vizsgára fogjuk képezni a résztvevőket, abban az esetben ha nem létezik MCP vizsga az adott témakörhöz akkor pedig egy házivizsga alapján fogunk rangsort állítani a hallgatók között. Minden tanfolyamról a legjobb hallgatók álláslehetőséget kapnak a Student2Business (gyakornoki) programon keresztül 1-1 Microsoft partnercégnél.

A szakmai trainingek után tanfolyamonként a legjobb 4-6 hallgató a SZAMALK által támogatott ingyenes softskill képzésen fog részt venni. A 2 napos training folyamán a következő területeken fejleszthetik majd képességeiket a hallgatók: cross group collaboration, negotioation, communication, time management.

A korábbi gyakorlattól eltérően a tanfolyomokra való jelentkezés két lépcsős lesz. Első lépésként a http://msportal.hu/events/default.aspx oldalon személyes adatokat kell megadni, majd a megadott postacímre kiküldött 10e HUF számlát kell befizetni. A tanfolyam továbbra is ingyenes a 10e HUF/ résztvevő összegből a tanfolyam utolsó napján 8e HUF-ot visszafizetünk minden résztvevőnek aki az összes napon megjelent és elkezdte írni az utolsó napon a házi vizsgát. A két összeg közötti 2e HUF az adminisztrációs költségekre lesz fordítva.

A házivizsgák alapján a résztvevőknek(jobbik 50%-nak) ingyenes MCP vizsgalehetőséget ajánlunk fel könyvkölcsönzési opcióval.

további részletek: http://msportal.hu/